Karoline design logo icon

Logo og profilutvikling for 88 Street Burger

Logo og profil

For den nyetablerte burgerrestauranten 88 Street Burger, har jeg utviklet en unik og gjennomført visuell identitet. Prosess startet med en grundig forståelse av restaurantens konsept, målgruppe, og marked. Gjennom kreative workshops og tett samarbeid med kunden, utviklet vi en logo som fanger essensen av 88 Street Burger – urbant, moderne og med en tydelig street food-vibe.

Fra Konsept til Ferdig Identitet

Logoen ble utformet med tanke på enkel gjenkjennelse og sterk visuell appell, perfekt tilpasset ulike medier som menyer, emballasje, og skilt. I tillegg til logoen, skapte vi en helhetlig profil som inkluderer fargepalett, typografi og visuelle elementer som reflekterer restaurantens stil og atmosfære.

Resultatet er en distinkt merkevareidentitet som gir 88 Street Burger en sterk posisjon i et konkurransepreget marked, og som resonnerer godt med deres målgruppe.

Design konsept av logo, farger og typografi
Designkonsept med eksempler på skilting, meny, burgeresker, plakater, klistremerker og poser

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Design betyr å gi form til noe. Som designer bestemmer du hvordan noe skal se ut, og hvordan den skal fungere. Man trenger gode kunnskaper om form, farge og materialer men vel så viktig er det å ha ett trent øye for alle detaljene.